Historien om historierne på denne side

De kommer fra hele landet: Nord, syd, øst og vest. Og de har alle sammen hver deres plet på danmarkskortet, som betyder noget særligt for dem.

Og sådan er det vel egentlig med os alle sammen.

Eleverne på Askov Højskoles journalisthold forår 2016 og eleverne på ‘Skriveværkstedet’ i efteråret 2017 fik lov til at skrive om deres passion og kærlighed til et enkelt sted i landet, da Brøndums Forlag i det tidlige forår skrev og spurgte, om højskolens elever ikke kunne tænke sig at være med til at skrive en ny danmarksfortælling, hvor udgangspunktet var en beskrivelse af et sted. I et nu. Fra en subjektiv vinkel.

Og det ville eleverne gerne. Så der blev der skrevet – og skrevet om – om små perler, kendte som ukendte, fra Danmark – og ikke mindst: hvorfor netop dét sted er noget særligt for den, der skriver.

Så det er unge stemme og stemmer på vej, som er med til at markere det nye danmarksbillede, Brøndums Forlag har sat sig for at tegne.

Det er naturligvis ikke alle bidrag fra skribenterne over hele landet, som kommer med, men fra Askov Højskole er 6 af bidragene alligevel fundet så gode, at de er med i bogen, som blev offentliggjort tirsdag 14. marts 2017.

Vi synes dog, at resten af historierne også er værd at læse, så dem får du her.

Og så kan du i øvrigt læse mere om bog-projektet her.

God fornøjelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s